Vilken vinst

Jag har jobbat ”på riktigt” nu i lite mer än en vecka. För tillfället är det inte så många som ringer så det är väldigt lugnt på kontoret. Då får man roa sig med annat som Luciatåg, vi gjorde ett väldigt vackert tåg häromkvällen.



Jag har haft mina första lediga dagar sen jag i helgen. Då var jag med Mia på IKEA, som jag längtat, och shoppade. På kvällen var vi på Garbos igen och gick ut efter det. Var en superkul kväll! På söndag sen släpade jag mig till ett av våra hotell för att sola lite och bada (!). Det var knappt jag kom i för jag tyckte det var iskallt i poolen. Men just nu tycker jag det är kallt för det mesta, haha.

Vi har varit på ännu en utflykt, Sioux City. Det är med Vilda västern tema så det är som att komma tillbaka till cowboytiden med gamla hus, cowboys och djur. Det var kul att se och jag var stolt när jag gick in till ormarna. Visserligen med Mia vid min sida och ett ord om att den son skrämmer mig pratar jag inte med något mer men ändå. Jag var där! Jag försökte mig också på att dansa linedance, gick helt okej med tanke på min koordination. Det bästa under kväällen var när jag och Mia vann två gevär med skumbollar, det gjorde min kväll :)

Ikväll ska jag möta en konferensgrupp som är på plats. Följa dem till restaurangen och se om de har några speciella frågor. Tiden har gått så snabbt sen jag kom, men det är för det r nya saker hela tiden. Det är helt enkelt helt underbart.


Mallorca


Lång tid sen sist men det händer saker hela tiden så det är svårt att hitta tid. Vi har ju varit på en veckas intro på Mallorca och det var härligt. Inte som semester som många kanske tror utan vi har tittat vart olika hotell ligger, gått på skattjakter för att lära oss hitta saker, men såklart även bott på hotell. Vissa med lägre standard och andra helt underbara. Är bra att ha bott på hotell där vi har många gäster när de ringer.

Jag och Mia på ett hotell i Playa del Palma

Vi har sett både södra, östra och norra Mallorca. På norra Mallorca, i Alcudia var jag ju på guideskolan och många härliga minnen kom tillbaka. Där fick jag även träffa Sandra och Essi från Thailand och det var såååå kul att se dem igen!



Varje dag har vi åkt bil och säger bara att det var tur att jag inte körde, många vet ju vad som hände med bilen i Thailand ;) Varit som syskon i bilen och inte kunnat samsas, så tur att vi hade en som var lite lugnare som kunde sitta i mitten. Mallorca är superfint, särskilt östra tyckte jag om. Men nu har jag varit där tre gånger så det får räcka :)


På östra Mallorca

Tillbaka på Gran Canaria och jag har börjat ta samtal från gästerna. Första dagen var jag så nervös att jag mådde illa. Är fortfarande lite nervös, men jag tycker det är så kul! Har redan lärt mig en massa och för var dag som går märker jag hur jag blir bättre och bättre. Svårast just nu är konferensbiten med ekonomin, men det kommer det med.

 

Hela Contact center teamet.

Hoppas ni där hemma har det lika bra som mig :) Massa kramar!


Introduktion var det ja


Just nu har jag introduktion på GC och det är mycket att lära. Jag kommer inte bara sitta på Contact Center och svara när gäster ringer med alla möjliga frågor och problem, jag ska även vara ansvarig för konferens. Jag fick en liten intro till konferens igår och det är en del att tänka på, men jag tror att så fort jag kommer in i det så kommer det bli riktigt kul. De är även mycket att lära mig om våra system, var jag hittar saker. Jag ska lära mig att hitta på GC och Mallorca, ha koll på utlykter, veta hur man hanterar sjukhusfall och mycket mer. Det är oerhört mycket att ta in, men detta kommer nog bli min lärorikaste säsong.

Idag har vi varit på utflykt, Kontinent i miniatyr, och sett vad som finns utanför turiststråken. Det var riktigt fint att se. Man åker också igenom fyra olika klimatzoner, så på ena platsen var det varmt och en annan ganska kallt.



Igår var vi på Garbos, lite som Wallmans, och det var så bra! Dans och sång med mat, kan väl inte bli bättre.
Bilderna från vänster: De som uppträdde, Sivert med nån dam på scenen, jag med älskade Malin och Mia <3



Nu kommer det ta ett tag till nästa gång då vi åker på en veckas intro på Malloca på onsdag. Kommer bli en intensiv vecka, men som allt annat, riktigt kul!

RSS 2.0