Se så fin, en bläckfisk


Har helt glömt att berätta att jag dykt på GC nu. Vattnet var väldigt klart här, och klarare än Thailand var på vissa platser. Denna gång hade jag hel våtdräkt och huva, vilket jag tackar för då jag ändå huttrade när jag kom upp ur vattnet. Jag fick se mina första bläckfiskar och rockor, så var helt fascinerad. Vi mötte också ubåten med turister under vattnet, så då fick man vinka och se så snygg ut man kunde för alla kameror. Men som ni vet med mig är det ju aldrig något problem då jag passar bra i allt.

Har varit på marknaden en sväng igår med. Inte så mycket folk, men var alltid något. Åt en konstig bulle som mest smakade deg och drack en supergod Strawberry Mojito. Ikväll ska vi åka och shoppa på PriMark, jättebilliga kläder och en skor och en maaaaasssa att välja på, kan liknas vid himmelriket.

På jobbet har det skett lite ändringar, ett par nya i teamet men det går bra. De är duktiga, vi är duktiga och vi klarar allt! :)


Att vinna, är undebart!


Så har jag som så många andra sett på Eurovision. Är egentligen inte så intresserad och så länge jag kan minnas har jag alltid lyckats somna. Men nu jobbar jag natt och ska hålla mig vaken och såg det på svtplay. Å jag måste medge, det är ju kul att Sverige vinner!

Detta med att jobba natt är annars inte min grej känner jag. Håla mig vaken sent och nere i en källare, känns inte så tryggt. Igår såg jag en kackerlacka och fick halvt panik, men jag överlevde. Är ju en erfarenhet det här med.


Besök under nattvakten av Patrick och Elias :)

Sen sist har vi varit på en liten nöjespark nära oss, vilket innebar karuseller. Var hur kul som helst. Vi var också på 4D bio, där skrek jag mest och drog upp benen mot ansiktet men det var kul ändå. Samma kväll spelade vi bowling och jag kan stolt säga att jag fick flest poäng av alla i hela teamet, ja ALLA. Hela 149 poäng, stolt!



Just nu hör jag på alla ljud utanför kontoret. Är lokal marknad precis där vi bor och ikväll verkar vara kvällen då det sker. Folk hänger utanför sina bilar och är uppklädda i något som liknar folkdräkter. Jag vill vara med, vill som vanligt inte missa något. Men det får bli en annan gång.

Pratade med Stine musen på facebook som jag jobbade med i somras, som jag saknar henne. Hon är aktivitetsguide nu och första gången hon var det var sin första säsong med mig. Hon provade det lite. Vi har också en kille som börjar på callcenter nu för att jag pratat så bra om det. Detta måste ändå visa hur mycket jag tycker om mitt jobb, om människor blir positivt inställda till det :)


Stine och jag i Bodrum <3


Underbart


I söndags var vi på Amfistranden igen, längsta dagen. Det var perfekt väder och helt underbart. Då tänkte jag på hur bra allt var. Jag brände mig bara lite för jag smorde faktiskt in mig, två gånger! Blev aldrig riktigt rastlös utan badade, gick omkring lite, läste och spelade strandpingis.



Nu har Henrik och Amanda varit här, känns lite tomt. Var så kul att de var här och var glad över att Henrik äntligen kom och hälsade på! Ikväll ska vi ha bowlingturnering, imorgon ska jag dyka, på torsdag är jag ledig och i helgen ska jag jobba natt. Har en känsla i kroppen nu och den är underbar tror det kallas att vara lycklig eller glad.

Så var man 15 igen


Nu har jag nyss jobbat klart, haft ännu en dag på ContactCenter. Jag lär mig mer och mer och det går bra. Ringer mycket ibland och då kan det ibland kännas frustrerande att man inte hinner med. Men det är sånt man får öva på.

Nu är brorsan och Amanda på besök. Det är riktigt kul att han äntligen tog tag i det och kom på besök :) De har mest solat och badat och lagat mat till mig, hehe. Känns som att jag är 15 igen, som att de tar hand om mig. Handlar, diskar, lagar mat, hänger upp fothandduken. En dag hade de till och med köpt toapapper, jag bara skrattade, men det var sött av dem.


Henrik i sitt gladaste tillstånd på studenten.

På onsdag ska jag ut och dyka först första gången på Gran Canaria. Ska bli riktigt kul! Hoppas på att kanske få se delfiner. Nästa helg ska jag också jobba natt, ska se hur det går, hehe.

Kick-off


Vet ni att det ska bli över 30 grader de närmaste dagarna, det kommer bli vaaaarmt. Sånt väder skulle vi haft när vi var på vattenlandet. Då ville jag först inte ta av mig kläderna, men efter första åket gick det bra. Har blivit lite mesig när det kommer till vattenrutschkanor och vågade inte åka allt. Jag menar om jag vet att jag kommer få massa vatten i ansiktet och få stringbikini både bak och fram, då låter jag det vara. Men det fanns en del roliga med ringar och det gillar jag :) Var kul att vara med teamet då det inte bara var jag som gillade vattenland. Resultatet av dagen var en minimal solbränna, ordentlig träningsvärk i nacken och en massa glädje!


Från kvällen

Just nu är det Masplomas Gaqpride. Så det är en massa aktiviteter hela veckan, med artister som uppträder och annat som händer. Förstås ör det mest homosexuella som deltar, men i förrgår var vi och tittade på en show med en dragqueens. Där spelade de bl.a. ABBA medley.

 

Annars har jag solat hela två gånger nu! Båda gångerna på Amfi stranden, som ska vara den finaste på GC. Blev inte rastlös någon av gångerna, framsteg! Fast å andra sidan var vi många den första gången och som hade jag köpt en boll. Sen badade jag också båda gångerna, fast än det var iskallt i vattnet. Jo, jag kan om jag vill.


Myssöndag


Förra söndagen hade vi en riktigt mysdag. Vi var på en djurpark i närheten och ja, kollade på djur. Jag var in vid ormarna (igen!), och så såg vi på delfinshow. Jag förstår varför jag ville bli delfinskötare när jag var liten. Vi försökte också rädda en fjäril som höll på att drunkna, men det gick sådär. Såg världens roligaste apa som mer såg ut som en stor ryamatta. Sen fick vi superfina bilder på oss med papegojor. Min papegoja bet mig nästan i örat, det tyckte den var kul.





På eftermiddagen sen dansade jag bugg med en kille som jobbar här. Han dansade det mycket i Sverige, så tänk vilken tur jag har att han kom till samma destination som mig :) Riktigt kul är det, och nu får jag lära mig nya saker igen. Kommer aldrig glömma när jag och Mary dansade med smurfen, björnen, heartbreak raggaren och alla andra. Bugg är så nice! Något annat som är nice är att vi har kick-off på lördag, och det betyder vattenland! Jag kan inte vara lyckligare ;)


RSS 2.0