Underbara dagar och jobbiga avsked

De senaste av mina fridagar har det blivit av att jag gjort något. I torsdags var jag och Marcus på Loro Parque på Teneriffa. Vi fick se de fascinerade späckhuggarna och mina favoriter pingvinerna. Vi fick oss också en titt på Teide, Spaniens högsta berg. Helt underbart att få se Teide och jag hade en lycklig känsla när jag kom tillbaka.

I söndags var jag på roadtrip med Karen, Elias och Sivert. Vi åkte till en mysig by med super utsikt över bergen dr man badade. Vattnet var helt klart och vi hittade en sten man kunde stå på. Det var kul tills vi såg att det var fult med krabbor på den. Jag och Elias hoppade i vattnet igen, Sivert ja han försökte fånga dem. På hemvägen åkte vi upp längs bergen och längs västkusten. En toppendag!

Nu börjar säsongen närma sig sitt slut och avsked ska tas. Man skulle kunna tro att man blir van till att säga hejdå. Det har gått bra för mig, alla säsonger utom den första, och denna. Inatt åker Karen och om en vecka drar Elias, de jag umgåtts mest med. Känns hemskt jobbigt, men som tur är har vi redan bestämt att vi ska fjällvandra ihop. Som Elias också sa och som jag tänker, om man vill ses då ses man.


Den lilla sjöjungfrun

 
I helgen var det kick-down, en riktigt lyckad sån! På dagen var vi uppdelade i två lag. Vårt team hade undervattenstema så jag fick agera sjöjungfru i den första tävlingen. I del två skulle vi ta oss från stranden i Playa del Inglés till Tauro och dykfriman. Där skulle vi ta kort med olika teman, det ni ser nedan är använd er av rekvisitan. Det var en riktigt kul dag och det var också en tävling. Vi förlorade, vilket kändes hårt och inte riktigt rättvist då jag självklart ansåg vi var bättre. På kvällen hade vi gemensam middag och så var vi ut. Jag gick hem tidigt då jag började kl. 7 dagen efter.
 
Igår hade vi de sista middagen med hela teamet. Blev MYCKET mat, och gott var det. Tyckte jag åtminstonde. Fick också taget en teambild på det bästa teamet!
 
 
Idag har jag varit på gymmet med Elias efter jobb. Därefter tog vi ett dopp i havet. Underbart.

Underbar dag!

Idag har varit en perfekt dag. Startade med sovmorgon och sen var det pilates med Elias. Jag var lite nervös innan då det var en spansk klass och jag aldrig provat pilates förr. Det gick okej, en blanding av yoga och core. Det svåraste var när man skulle vara vig, jag är inte vig. Stramade i ryggen och i benen, men det gick okej. Bra för mig att öva på det. Det blir absolut fler gånger!
 
Sen åkte vi på spa, det jag varit på förr. Tog det lite lugnare än sist, lät en som arbetade visa oss runt och tog det i rätt ordning. Min absoluta favorit är fortfarande saltvattenbassängen. Jag skulle kunna flyta där hur länge som helst! Vi namngav de olika rummen idag beroende på hur dem såg. Det blev bl.a. valmagen, bikupan, grottan och templet. Efter spat åt vi världens godaste glass.
 
Det bästa på hela dagen var nog guideskolan. Jag har pratat på guideskolan! :) Kommer ihåg när jag var där, hur spännande det var att träffa en riktig guide när man hört så mycket. Nu fick jag står där med Patrick. Vi hade ca.10 minuter, men var där i över en timme då de hade så många frågor. Det var helt underbart. Denna dag kunde inte blivit bättre :)
 
Från min guideskola, flera har jag fortfarande kontakt med idag :)

Lite mer är 30 dagar

 
Nu är det lite över en månad som jag har kvar på GC. Totalt kommer jag då ha varit här i nästan 7 månader! Så länge har jag aldrig vart på en desti förr. Inatt är min första av nattvakter, skulle ha börjat med natt imorgon, men pga av sjukdom blev det idag. Ska bland annat skriva en drömlista. Allt jag vill uppleva. När jag ser det konkret är det större chans att jag gör det till verklighet.
 
Det nyaste här är arr jag köpt ett träningskort på Holiday World. Det är ett riktigt fint gym och ligger bara cirka 1 km från där jag bor. Det finns klasser med och ska våga prova mig på det nån dag. Märkte på FUE att spanska klasser är inte detsamma som svenska ;) Tror det blir Pilates för det har jag aldrig testet förr. Är hur som helst helt underbart att träna på ett bra gym igen!

RSS 2.0