En lång väntan


Så var evalueringen, utvärderingen, av mitt jobb gjord för denna säsong. Det gick bra med några tervliga överraskningar. Snart ska vi skicka in våra ansökningar om vart vi önskar jobba i vinter och sen kommer den långa väntan. Man kan säga att vara säsong är uppbyggd på detta vis:

1. Intro där allt är nytt och spännande
2. Man börjar komma in i jobbet men mycket är fortfarande nytt
3. Väntan på listorna börjar, med vad man kan söka till vintern/sommaren
4. Listorna kommer och man börjar fundera på nästa säong
5. Man söker och en låååååååång väntan påbörjas på om man får det man önskar
6. Man får svar när man har cirka 1-2 månder kvar på sin "gamla" destination och man börjar lite lätt att tänka på hur nästa säsong kommer bli.

Som ni kan se kretsar mycket kring listorna, så även detta inlägg ;)

Annars ska jag och Mia åka till FUE i helgen, den älskade underbara ön. Det kan bara bli bra!

Om jag övar på det borde det ju bli lättare med tiden


Det är mitt på andra fridagen och jag övar mig på att göra ingenting, eller ja nästan ingenting. Att göra ingenting är att slötitta på internet, blogga eller se på serier, även att sova. Jag har blivit bättre på att göra ingenting sen jag blev guide, men jag övar mig frotfarande. De andra är och solar, men jag valde att stanna hemma, kände helt enkelt inte för att sola. Egentligen vill jag ju vara med överallt när något sker, men det skapar ofta stress så nu övar jag mig på detta, att göra ingenting.

Igår var motsatt mot att göra ingenting. Dagen började med solning och fortsatte sedan med shopping. Är inte det minsta förvånad över att det blev ett par till känningar, för de har jag ju absolut inte för många av. På kvällen bar det av till Arguineguin för det skulle vara festival, vi började med att gå vilse men vad gjorde det för det var mysigt det med. Festivalen var inte stor, men en härlig känsla. Jag skulle vilja känna en massa spanjorer som kan ta med mig på det dem gör, utanför turismen och i deras vanliga liv. Jag fick lite av det igår, och det är alltid något.


Nästan som semester


Idag är sista nattpasset vilket känns otroligt skönt. Nu har jag fri lördag-måndag, ska på utflykt tisdag har ledigt igen på onsdag och slutar vid 15.00 på torsdag. Sen är det natt nästa helg, vilket innebär att jag börjar först klockan 19.00 på fredagen. Nästan som att ha semester igen. Får se vad jag hittar på :) Men ska i alla fall försöka komma iväg på lite shopping och sen skulle jag vilja sola så det ska nog hinnas med.

På utflykten jag ska obsa är man lovad att se delfiner, så jag ska för första gången i mitt liv se vilda delfiner! Imorgon ska vi nog på Sioux city igen, vilda västern utflykten. Är lite sliten efter nattjobbet men det kommer blir bra, annars får jag väl bara ta mig en lur då jag har den bra förmågan att kunna sova i stort sett vart som helst :)

Inga granar i vägen

Det har hänt mycket den senaste tiden både på jobb och privat. På jobbet är det 110 % som gäller nu, många som ringer och annat runt omkring. Hade bland annat en flygförsening vilket jag tror gav mig nackspärr :P Är fortfarande kvar men mycket bättre.

Idag har jag vart på spa med Mia och Karen, och vilket spa! Det var saltvattenbassäng, hamam, vattensängar och så mycket annat. Det var olika rum man gick in i och helt underbart. Vi var lite slitna sen gårdagen så vi tog bland annat powernap i vattensängarna med djurläten i bakgrunden, härligt.


Hotellet där spat är.

Igår var vi som sagt ut på partnermiddag och på förmiddagen red jag på hästar. Jag har ridit en gång förut, jag var 14 år om jag minns rätt och det var på islandshästar. Jag minns att jag tycker hästarna var jättestora, jag red in i en gran och när de andra travade hade jag fullt sjå att inte gå rätt emot en bil. Ingen riktigt hit. Men igår förstår ni, var jag som en naturbegåvning! Jag travade och njöt när vi red uppe bland bergen. Sen fick vi se en film och min hållning kanske inte var den bästa och jag såg väldigt fokuserad ut, men kul var det ändå :)

Jag har också hunnit med att ha minogolfturnering, eftersom jag inte vann så var det bara otur då jag egentligen är en riktigt talang. Det var i alla fall en fin bana och något jag hade längtat efter.


Elias och Sivert vann, men de hade bara tre poäng mindre än mig.

Det största nu är att listorna för vad man kan söka till vintern har kommit. Har kollat på det och uteslöt snabbt några platser dit jag inte ville, bland annat Thailand, och tror nu att jag vet vad jag vill söka. Fast det är en månad kvar, så det hinner nog ändras några gånger tills dess.

RSS 2.0